Twee gewonden bij flinke aanrijding Hasselterweg

woensdag 5 oktober 2022
Twee gewonden bij flinke aanrijding Hasselterweg

Bij een aanrijding op de kruising Westenholterallee met de Hasselterweg zijn dinsdag aan het eind van de middag twee mensen gewond geraakt. Beiden zaten in een auto die Stadshagen uitreed. Ze werden geraakt door een auto komende uit de richting van Westenholte.

Het is niet de eerste keer dat er op deze kruising een ongeval gebeurt. De tijd tussen rood- en groenlicht in alle richtingen is er niet, of nauwelijks. Hierdoor kan het gebeuren dat verkeer dat nog net door oranje rijdt ongeveer op hetzelfde moment verkeer kan kruisen dat net groen heeft gekregen.

Om precies uit te zoeken hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren is er uitgebreid onderzoek gedaan door verkeersspecialisten van de politie. Een aantal rijrichtingen werd afgesloten om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen.

Rond acht uur in de avond konden de auto’s op een bergvoertuig gezet worden, waarna al snel de gehele kruising vrij werd gegeven voor het verkeer.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!