Intocht van Sinterklaas in Stadshagen in zicht

donderdag 10 november 2022
Intocht van Sinterklaas in Stadshagen in zicht

Het mag weer: Na een paar keer de intocht te hebben overgeslagen, staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas geschreven. De vrijwilligers van Wijkstichting Stadshagen Totaal hebben alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden. Er worden weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd om de goedheiligman en zijn pieten te verwelkomen in onze wijk.

Sinterklaas puzzeltocht
Alle kinderen t/m de basisschoolleeftijd kunnen van 2 tot en met 16 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. We hebben 50 letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen, ook zijn er een aantal letters verstopt bij Park de Stadshoeve. Haal een formulier bij de kassa van een van de supermarkten of bij de Stadshoeve, zoek de letters en vul de oplossing in. Lever jouw formulier uiterlijk op 16 november voor 17.00 uur in bij de Stadshoeve en wie weet ontmoet jij op 19 november de Sint!

Intocht Sinterklaas
Sinterklaas komt dit jaar met de trein. Wil je de Sint en zijn Pieten ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 19 november om 11.45 uur naar Station Stadshagen. Daarna gaat de Sint met zijn pieten in optocht door de wijk. Onderweg brengt Sinterklaas een bezoekje aan de Stadshoeve. De optocht wordt begeleid door de pietenband Van Limburg Stirum Korpsen. Ze komen rond 13.30 uur aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en we met zijn allen liedjes zingen voor de Sint.

Pietenparty
Een week later is het weer feest! Op zaterdag 26 november zijn alle kinderen welkom tijdens de Pietenparty in het winkelcentrum van Stadshagen. Dit jaar zijn er geen bloktijden en hoef je niet te reserveren. Je kunt gewoon de disco-tent binnenlopen tussen 11:00 en 14:00. Ook staat er op dat tijdstip een tweede tent klaar waar je kunt knutselen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!