Automobiliste ramt wegafzetting op Hasselterweg

maandag 12 december 2022
Automobiliste ramt wegafzetting op Hasselterweg

Een automobiliste is maandag aan het begin van de middag gewond geraakt nadat ze met haar auto vol achterop een bedrijfsbusje is gereden. Een wegwerker was op de Hasselterweg, net na de heuvel vanaf de Esso, begonnen om omleidingsborden weg te halen. Een flinke klap volgde.

De omleidingsbordenweghaler twijfelde geen moment om 112 te bellen, een achteropkomende automobiliste ontfermde zich over de bestuurster. Beide airbags zijn niet uitgeklapt, waarschijnlijk omdat de auto net verkeerd de bedrijfswagen geramd heeft. Ambulancepersoneel, politie-agenten en brandweerlieden waren snel ter plaatse. Wegbeheer zorgde voor een afzetting van de weg bij de Esso, BOA’s van de gemeente lieten alle auto’s die geen kant op konden achter het ongeval veilig keren.

Wat precies de oorzaak van het ongeval is geweest is onduidelijk. Mogelijk dat afleiding en laagstaande zon een rol heeft gespeeld. Een bergingsbedrijf heeft de auto en wegwerkersbus afgesleept.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!