Urgente vermissing uit Stadshagen: Man (46) vermist

maandag 27 februari 2023
Urgente vermissing uit Stadshagen: Man (46) vermist

De politie is sinds 26 februari op zoek naar een 46-jarige man uit Stadshagen. De man is op 26 februari om 21.15 voor het laatst gezien in de omgeving van frankhuis/twistvlietbrug. De politie schakelde maandagochtend de hulp van Zwollenaren in, en heeft de vermissing urgent gemaakt.

Signalement
De 46-jarige man heeft een lichte huidskleur, ongeveer 1.76m lang en heeft kort, blond haar. Meneer draagt een groene jas, met daaronder een blauwe trui met blouse, en een donkere spijkerbroek. Verder draagt hij witte Gaastra gympen. De man is zonder vervoersmiddel vertrokken.

Camerabeelden
Wijkagent Maarten van Esch roept wijkbewoners op om hun camerabeelden uit die omgeving terug te kijken of er enig spoor van de vermiste man is. Maarten van Esch: “Camerabeelden van de brug zelf hebben niks doorslaggevends opgeleverd.” “Mogelijk dat de man wel op video-deurbellen of camera’s aan huis te zien is.” Mochten er tips zijn die kunnen leiden naar de vermiste man, bel 112.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!