Grote drukte bij stembureaus Stadshagen

woensdag 15 maart 2023
Grote drukte bij stembureaus Stadshagen

Er lijkt in Stadshagen grote interesse om te stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen en Waterschapsverkiezingen. Voor de stembureaus in Stadshagen stonden woensdagavond lange rijen mensen die hun stem wilden uitbrengen. Ook eerder op de dag was het druk bij de diverse plekken waar de rode potloden klaarlagen.

Waar de dag nog wat weifelend leek te beginnen bij de stembureaus – in de ochtend druppelde het bijvoorbeeld bij het Zonnehuis rustig binnen – is het beeld in de middag en de avond anders. Bij het Cultuurhuis staan in de middag al lange rijen en bij onder meer CSV’28 is de rij lang. En langzaam.

Bij het stembureau aan de Milligerplas werd als één van meerdere deelnemende plekken een peiling gehouden voor de Exit Poll van de NOS. De verwachting is dat de opkomst dit jaar hoger zal zijn dan voorgaande verkiezingen.

Het flinke debat en de populariteit van nieuwe partijen kan daar wellicht een grote rol in spelen: het mooie weer helpt ook zeker een handje mee. Woensdagavond wandelden stelletjes gezellig met het stembiljet onder de arm door de wijk.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!