Veel rook en vlammen bij scooterbrand Sterrenkroos

vrijdag 31 maart 2023
Veel rook en vlammen bij scooterbrand Sterrenkroos

Een scooter is vrijdagochtend volledig uitgebrand bij een tandartspraktijk aan de Sterrenkroos. De eigenaar had een afspraak bij de tandarts. Vlak nadat hij de tweewieler geparkeerd had, sloegen de vlammen uit het apparaat.

Veel rook trok tussen de gebouwen door, een rookwolk hing korte tijd boven de wijk. Brandweerlieden hadden de voor hen kleine brand snel onder controle. Tijdens het nablussen werd gecontroleerd of de vlammen ook de gevel en overkapping hadden aangetast. Dat bleek niet het geval.

Bij de tandarts, een naastgelegen kortverblijfhuis en een tegenovergelegen kinderdagverblijf werd gecontroleerd op gevaarlijke stoffen in de lucht waarbij al snel bleek dat die niet aanwezig waren.

Als service van de zaak spoelde een brandweerman de stoep en gevel nog schoon waarna men terug kon naar de kazerne. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk een technisch defect.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!