Weer zwaar ongeval op Hasselterweg

vrijdag 27 oktober 2023
Weer zwaar ongeval op Hasselterweg

Vrijdagavond heeft er een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Hasselterweg met de Belvédèrelaan. Bij de botsing op het kruispunt waren een vrachtwagen en een personenauto betrokken. Er vielen geen gewonden, maar de auto raakte zwaar beschadigd.

De vrachtwagen kwam uit de richting van het centrum richting Hasselt gereden. Bij het kruispunt draaide een voertuig nog vanaf de Belvédêrelaan de weg op. Bij de botsing raakte de vrachtwagen ook nog een paal voor de verkeerslichten op het midden van de weg. Ambulancepersoneel heeft één persoon nog nagekeken, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Meerdere ongevallen op hetzelfde wegdeel
Op nagenoeg dezelfde plek vond afgelopen week ook een ongeval plaats. Die was eenzijdig van aard en gebeurde in de bocht voor de verkeerslichten. Bij dit ongeval kwam de automobilist om het leven.

Op de Hasselterweg, met name op het deel tussen Het Anker en de verkeerslichten ter hoogte van de Belvédèrelaan hebben al verschillende zware ongevallen plaatsgevonden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!