Politieke partijen op campagne in Stadshagen

woensdag 1 november 2023
Politieke partijen op campagne in Stadshagen

Verschillende politieke partijen zijn zaterdag op campagne geweest in Stadshagen. Onder meer de ChristenUnie en de VVD waren met een delegatie politici aanwezig in het winkelcentrum van de wijk om met Stadshagenaren te praten. Ook werd er in de wijken flyers rondgebracht.

De heren en dames politici werden vergezeld door bewindspersonen en Tweede Kamerleden die op de kandidatenlijst staan voor de verkiezingen later in november. Bj de ChristenUnie waren fractievoorzitter Mirjam Bikker aanwezig en staatssecretaris Maarten van Ooijen.

Bij de VVD was minister Christianne van der Wal aanwezig, maar ook Stadsbakker Arend Kisteman die op nummer 23 van de kandidatenlijst van de VVD staat.

Zowel de VVD als de ChristenUnie waren zaterdag beide in de wijk aanwezig. De partijen hebben het tijdens de vorige verkiezingen vaak goed gedaan in Stadshagen, behalve tijdens de provinciale Statenverkiezingen. Daar kwam BBB als sterke partij uit de bus.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!