Lenteconcert van Jeugdorkest de Vuurvogel 

zondag 10 maart 2024
Lenteconcert van Jeugdorkest de Vuurvogel 

Zaterdag 16 maart vindt het traditionele Lenteconcert van Stichting De Vuurvogel plaats in de Fonteinkerk in Stadshagen. Tijdens dit concert klinkt er vrolijke muziek van de jongste leden van de club uit Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel, Kinderkoor Konstantijn en Jeugdkoor #Voices.

Het spits wordt afgebeten door de kinderen tussen 6 tot 9 jaar van de Vuurvogel: ‘Vuurvogel OpStreek’. Onder leiding van violist Lies van Vledder en cellist Esther de Boer is er door 17jonge strijkers in slechts acht repetities een concertprogramma voorbereid. Het is elke keer indrukwekkend hoe er qua samenspel zo snel zulke vorderingen worden geboekt.

Naast de jonge musici van Vuurvogel OpStreek zal Kinderkoor Konstantijn en Jeugdkoor #Voices van zich laten horen onder leiding van Suzan Westerveld. Tot slot zullen de 42 musici van de Jonge Vuurvogel met dirigent Vincent Pollemans van zich laten horen met hun muziek. In de grande finale zullen alle deelnemers traditiegetrouw het Lenteseizoen officieel openen met een vrolijk slotnummer.

Het Lenteconcert van de Vuurvogel begint zaterdag 16 maart om 18.30 uur in de Fonteinkerk in Stadshagen. Kaarten kosten €10 (volwassenen) en €5 (jongeren) en zijn verkrijgbaar aan de zaal of online.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!