SWZ bouwt 27 nieuwe woningen voor middenhuur in Reede, Stadshagen

woensdag 3 april 2024
SWZ bouwt 27 nieuwe woningen voor middenhuur in Reede, Stadshagen

Met een paar handtekeningen werd het dinsdag officieel. Nikkels Bouwbedrijf bouwt voor Woningstichting SWZ in Stadshagen, buurtschap Reede, 27 duurzame eengezinswoningen voor middenhuur. De buurt ligt aan de Milligerplas en kenmerkt zich door veel groen. De woningen zijn ontwikkeld door Nikkels Bouwbedrijf en ontworpen door I’M architecten.

Middenhuur

Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur-bestuurder bij SWZ: “Er is in de huidige woningmarkt grote vraag naar woningen in de middenhuur. We zijn blij dat we voor deze groep nu extra woningen kunnen toevoegen in Zwolle.” Emiel Nikkels, directeur bij Nikkels Bouwbedrijf voegt hieraan toe: “Het zijn prachtig ontworpen en duurzame woningen. Mooi dat we deze kwalitatief hoogwaardige woningen voor onze partner SWZ kunnen ontwikkelen en realiseren.”

Duurzaam

De woningen worden duurzaam gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, krijgen zonnepanelen op het dak en zijn gasloos. Er komt een warmtepomp en vloerverwarming. Goed voor het milieu én de portemonnee van de toekomstige huurders.

Planning

Eind 2024 start de bouw van de woningen. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2025. De woningen worden verhuurd via De Woningzoeker.

Afbeeldingen: SWZ. De afbeeldingen geven een impressie. Het definitieve ontwerp wordt nog vastgesteld.

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!