CSV’28 genomineerd voor Cliniclownsprijs

zondag 13 maart 2011

Voetbalclub CSV’28 in Stadshagen is door de Cliniclowns genomineerd voor de bronzen, zilveren of gouden Neus. De neus wordt uitgereikt aan organisaties die de leukste, gekste of ludiekste acties verzinnen waarbij geld wordt binnengehaald voor de Cliniclowns, die zich onder meer inzetten voor het verblijden van kinderen met een ziekte op bijvoorbeeld kinderafdelingen van een ziekenhuis. CSV’28 organiseerde in juni 2010 een toernooi dat volledig in het teken stond van de Cliniclowns en waarbij ruim 10.000 euro werd ingezameld voor het goede doel. 

Toernooi
Het zesde team van CSV’28 is al jarenlang sponsor van de Cliniclowns. Elk doelpunt dat ze scoren levert een euro op voor het goede doel. Het toernooi dat volledig in het teken van de Cliniclowns stond was van een andere orde. Daarbij werd van alles van stal gehaald om de Cliniclowns te ondersteunen. Elk team kreeg bijvoorbeeld een eigen collectebus om geld in te zamelen en sponsors konden vrij doneren. Daarnaast werden er allerhande wedstrijden gespeeld, waren er zumbalessen, werden uit de toernooiwedstrijden de beste spelers geselecteerd voor een AllStar-match, enzovoorts. Klik hier om het toernooiverslag van 12 juni 2010 te lezen.

Stemmen
Wilt u stemmen op CSV’28 Zwolle en hen helpen aan de bronzen, zilveren of gouden neus? Dat kan via de website van de Cliniclowns, klik hier. Stemmen kan tot en met 20 maart.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!