Grootschalige stroomuitval in Stadshagen (update)

dinsdag 10 mei 2011

Deze glazenwassers hebben grote pech langs het kantoorpand bij Voorsterpoort. Foto: @marceldiender

Stadshagen, Veerallee, Frankhuis, Holtenbroek, Westenholte, Hanzeland  en delen van IJsselmuiden en’s Heerenbroek zijn dinsdagmiddag getroffen door een grootschalige stroomstoring. Rond drie uur werd de stroomstoring uiteindelijk weer verholpen en was er weer stroom. Inwoners van Stadshagen maken melding op Twitter dat ze weer stroom hebben. Volgens regiozender RTV Oost zou de storing zijn veroorzaakt door graafwerkzaamheden in Frankhuis. De stroomstoring begon tussen 13 en 14 uur.

Meldingen op twitter
De meldingen op Twitter vertellen over winkeliers in Stadshagen die op stoeltjes voor de winkel zaten. Zo vertelt @PeelChris: “winkeliers op stoeltjes buiten, winkels donker en afgesloten.. Veel vragen naar #politie, bang voor bederven handel”. Ook werd er melding gemaakt van verkeerslichten die het niet deden en mensen die in liften vastzaten. Verschillende bedrijven schakelde over op noodaggregaten. Winkeliers die dit niet hadden, maakten zich zorgen over hun verswaren en zaten op een stoeltje voor hun in het donker gehulde winkel in het winkelcentrum.

In totaal heeft de stroomstoring circa twee uren geduurd. Heeft u foto’s van de stroomuitval? Stuur ze naar info@stadshagennieuws.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!