Fase 2 werkzaamheden Havezathenallee van start

donderdag 30 juni 2011 6 reacties

Op maandag 5 juli wordt er gestart met de tweede fase van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. In deze fase wordt de Noordweg ter plaatse van de parkeerplaats van basisschool de Schatkamer tot de Arendshorstlaan aangepakt. De omleidingsroutes zijn hetzelfde als die in fase 1. Daarmee blijft de dubbele verkeersknip voorlopig nog een feit.

De ´dubbele verkeersknip´ in Stadshagen heeft voor de wijkdelen Havezathepark, Werkerhoven, Carré, Werkerbrink en Breecamp-Oost grote gevolgen voor de bereikbaarheid binnen de wijk. De Havezatheallee vormt de doorgaande route richting het winkelcentrum van Stadshagen.
De Havezathenallee krijgt, net als de Frankhuizerallee en de Belvédèrelaan, een middengeleider en geluidsreducerend asfalt. De middengeleider scheidt de weg in twee rijstroken en heeft als doel de snelheid van het autoverkeer te verminderen. De werkzaamheden in deze fase duren tot 5 augustus 2011.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!