Fase 2 werkzaamheden Havezathenallee van start

donderdag 30 juni 2011 6 reacties

Op maandag 5 juli wordt er gestart met de tweede fase van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. In deze fase wordt de Noordweg ter plaatse van de parkeerplaats van basisschool de Schatkamer tot de Arendshorstlaan aangepakt. De omleidingsroutes zijn hetzelfde als die in fase 1. Daarmee blijft de dubbele verkeersknip voorlopig nog een feit.

De ´dubbele verkeersknip´ in Stadshagen heeft voor de wijkdelen Havezathepark, Werkerhoven, Carré, Werkerbrink en Breecamp-Oost grote gevolgen voor de bereikbaarheid binnen de wijk. De Havezatheallee vormt de doorgaande route richting het winkelcentrum van Stadshagen.
De Havezathenallee krijgt, net als de Frankhuizerallee en de Belvédèrelaan, een middengeleider en geluidsreducerend asfalt. De middengeleider scheidt de weg in twee rijstroken en heeft als doel de snelheid van het autoverkeer te verminderen. De werkzaamheden in deze fase duren tot 5 augustus 2011.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Fase 2 werkzaamheden Havezathenallee van start' »

 • Erik schreef:

  Absurd, zo lang zo veel mensen om laten rijden. Dit moet toch sneller en anders kunnen! En smoesjes van de gemeente als; dat weer je als je in SH gaat wonen, met al die knippen is wel erg kort door de bocht. Probeer dan eens in Zeolle elders een huis te kopen in een jonge wijk voor een redelijke prijs! En ze weten bij de gemeente blijkbaar niet eens hoe de wijk er exact uitziet, de boskampstraat staat niet op de kaart!

 • Hans G schreef:

  ze hebben toch wel google maps bij de gemeente!!

 • Willem schreef:

  Waarom werken ze niet ‘gewoon’ twee maanden lang dag en nacht door?
  Dat gebeurt op de A28 toch ook? Nu zal het vanaf sept/okt een grote chaos worden doordat iedereen straks sowiezo de auto gaat pakken, er is echt NIET over nagedacht.
  Verkeersknip hier, verkeersknip daar, ze kunnen wel willen dat mensen gaan fietsen, maar veel mensen blijven met de auto gaan en daar anticipeert de gemeente dus gewoon niet op, heel slecht.

 • Jan Kouwen schreef:

  We zijn in st.hagen wezen kijken voor een woning.
  We konden nergens komen,het was net een doolhof,met die knippen.
  Kilometers rijden naar het winkelcentrum. Als de politiek
  hiermee door gaat dan komt er de klat in de huizen verkoop/huur.

 • Hans G schreef:

  slecht voorbereidend werk gedaan zou ik zeggen

 • chiel schreef:

  Ik was voor een paar maand geleden ook op zoek naar koopwoning. Heb er ook vanaf gezien in Stadshagen Grootste oorzaak was voor mij de bereikbaarheid van de wijk. Mede opgesplist door de knip. Blijf het een gek verhaal vinden! Ik denk dat veel meer mensen afhaken of afghaakt zijn. En de wijk loopt al zo ver achter in het aantal koopwoningen..Kan toch niet de bedoeling zijn!!!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!