Havezathenallee krijgt vorm (fotoreportage)

zondag 7 augustus 2011 2 reacties

De Havezathenallee is naast de verkeersknip misschien wel één van de meest bediscussieerde onderwerpen van Stadshagen. De werkzaamheden aan de ontsluitingsweg in Stadshagen wordt gezien als een dubbele knip in de woonwijk, waardoor bewoners soms een flink eind moeten omrijden om boodschappen te kunnen doen. De werkzaamheden die oorspronkelijk een jaar zouden duren zijn na kritiek door de gemeente verkort door taken te combineren. Voor hen met moeite kunnen wachten op de opening van de nieuwe: er is vooruitgang waar te nemen. Bekijk de fotoreportage.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Havezathenallee krijgt vorm (fotoreportage)' »

  • claudia schreef:

    Het gaat er idd een stuk beter uitzien en ik ben blij dat het een stuk minder lang gaat duren dan de planning was. Met een beetje geluk kan ik na de zomervakantie elke vrijdag de kinderen weer snel wegbrengen met de auto naar school via de buckhorstlaan en dan via de dingshoflaan zo door rijden naar de andere kant van stadshagen. Scheel me tijd, geld en ergenis

  • Pepijn schreef:

    Ik vind het ook mooi worden. Ook al is het even vervelend (vanuit Werkeren is het nu flink omrijden met de auto naar het wc).
    Het gejakker zal nu ook wel afgelopen zijn op deze weg verwacht ik. Er werd af en toe wel erg hard gereden.
    Hopelijk zal het laatste stuk van de Havezathealleen, vanaf de kruising naar het Zonnehuis tot aan de rotonde, ook aangepakt worden. Volgens mij is dit nu nog niet opgenomen in het geheel of wel?

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!