Opnieuw stroomstoring Stadshagen

donderdag 18 augustus 2011

Stadshagen heeft woensdagochtend opnieuw last gehad van een stroomstoring. De onderbreking duurde enkele minuten en was merkbaar in de hele wijk, maar ook in Westenholte en delen van Holtenbroek. Later op de dag werd de stroom nogmaals enkele momenten onderbroken. Als gevolg van de stroomstoring waren er ook problemen in de bediening van de Holtenbroekerbrug en weigerden diverse verkeerslichten rondom de wijk enige tijd dienst.

Ook ging op diverse plaatsen het brandalarm af, maar dat bleek loos alarm. De brandweer moest wel even in actie komen bij Dimence, waar enkele mensen vast kwamen te zitten in een lift, zo meldt de Stentor.

Het is al de zesde keer dit jaar dat Stadshagen door een stroomstoring getroffen werd. Volgens netwerkbeheerder Enexis is de onderbreking van woensdag niet veroorzaakt door graafwerkzaamheden, maar spontaan ontstaan. Dat dit vaker gebeurd zou komen doordat de wijk nog volop in ontwikkeling is.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!