Kaartverkoop Huttendorp Stadshagen van start

zaterdag 27 augustus 2011

Maandag 29 augustus gaat het befaamde Huttendorp Stadshagen weer van start. Kinderen die aan dit creatieve evenement mee willen doen moeten er dit weekend snel bij zijn, want op zaterdag en zondag worden de kaarten verkocht. Net als vorig jaar zoekt de organisatie wederom dringend naar vrijwilligers om mee te helpen aan het Huttendorp. Zo wordt er gezocht naar mensen die het veld inrichten (en weer afbreken) en die doordeweeks kunnen assisteren. Het Huttendorp kent dit jaar ook een nieuw onderdeel: de vrijmarkt met je hut als marktkraam.

Vrijwilligers
Stadshagenaren die het leuk vinden om zich in te spannen voor het wel en wee van de kinderen tijdens het Huttendorp kunnen zich melden via contactgegevens op de website. De organisatie zoekt met name mensen die van 26 augustus tot en met 2 september een steentje zouden kunnen bijdragen bij het opbouwen en afbraken van het Hutendorp en doordeweeks in enthousiaste teams te werken. Ben je ouder dan 16 jaar en lijkt het je leuk? Laat het de organisatie dan weten.

Vrijmarkt
Nieuw dit jaar is de Vrijmarkt. Kinderen kunnen overbodige spullen van thuis meenemen naar hun hut en deze op de vrijmarkt voor hun bouwsel uitstallen tijdens een vrijmarkt. Ook voor andere deelnemertjes uit de wijk is de vrijmarkt toegankelijk om hun spullen te verkopen. Deelname is gratis. De vrijmarkt vindt plaats op dinsdag 30 augustus van 18:00 tot 20:00 uur.

Kaartverkoop
De voorverkoop voor de kaarten van het Huttendorp start op zaterdag 27 en zondag 28 augustus aan het Mannagras. Ook op maandag zijn er nog weekkaarten beschikbaar tussen 09:30 en 13:00 uur. De weekkaarten kosten tien euro per stuk, de dagkaarten 3 euro per stuk. Dagkaarten zijn iedere dag beschikbaar vanaf 09:45 uur aan het Mannagras.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!