Start Clinic Unicef Stadshagen run

zaterdag 27 augustus 2011

Trainen, trainen en nog eens trainen. Een gedachte die menig sporter door het hoofd schiet bij de gedachte aan 22 oktober 2011. Op die dag wordt er in en rondom het winkelcentrum van Stadshagen de vierde editie van de Unicef Stadshagen run georganiseerd. Ook dit jaar organiseert Stichting Loopsport Zwolle een clinic voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen. Aan de hand van een eigen trainingsschema en gezamenlijke trainingen met een groep deelnemers, moet iedereen in staat zijn de finish van de 5 kilometer te halen. Het aantal inschrijvingen voor één van de afstanden van de Stadshagen run ligt op dit moment al boven de 1000.

Na afsluiting van de clinic ben je in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen. Eén keer in de week is niet voldoende om een goede conditie op te bouwen. Van de trainer krijg je een schema die je voor jezelf kan trainen. Of misschien wel samen met andere deelnemers van de clinic. Vorig jaar hebben veel deelnemers van de clinic samen meegedaan aan de Unicef Stadshagen Run. Het is heel stimulerend om samen naar een doel, een thuiswedstrijd, te trainen.

Startdatum Clinic: dinsdag 6 september (tot en met dinsdag 18 oktober).
Waar en hoelaat: Cultuurhuis Stadshagen, 19u30
Deelnamekosten: 15 euro
Op zaterdag 2 oktober wordt er een extra (bos)training ingelast, deze start op de carpoolplek bij Hattem aan de A50.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!