Huttendorp Stadshagen enthousiast begonnen (fotoserie)

maandag 29 augustus 2011

Deze jongens staan klaar voor het bouwen van hun bouwwerk.

Ondanks de dreigende, loodzware luchten boven Stadshagen en een enkele flinke plensbui is het Huttendorp Stadshagen met groot enthousiasme begonnen. Volgens organisator Peter Maat werden er afgelopen weekend al 150 weekkaarten gekocht en ook vandaag stond er een rij bij de ingang van het evenement. Naar verwachting zullen er zo’n 500 kinderen meedoen aan het Huttendorp, waar zo’n vijftig vrijwilligers ondersteuning bieden aan de bouwwerken en festiviteiten. 

Ook de sponsoren boden dit jaar wederom hun faciliteiten en hulp. “Het is een vaste, trouwe groep sponsoren die er ook dit jaar gelukkig weer zijn”, zegt Peter Maat terwijl hij het vollopende bouwterrein overziet. “Het is nu afhankelijk van het weer hoeveel kinderen er komen, de voorgaande jaren waren er ongeveer 500 kinderen.” Sponsor Heras plaatste dit jaar een hekwerk rond het terrein voor de veiligheid van de bouwers en ook andere sponsoren hun hulp geboden bij onder meer de onkosten die bij het Huttendorp gemoeid zijn.

Naast het Huttendorp is er meer te beleven op het evenemententerrein. Zo wordt er dinsdagavond een braderie gehouden en is er woensdag een recreatie- en sportevenement met onder meer luchtkussens. Later deze week volgt op deze website een reportageserie met daarin de gebouwde hutten. Volg deze website dus voor de ontwikkelingen rond het Huttendorp.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!