Voormalig toptennisser Schalken geeft clinic TC ’91

dinsdag 30 augustus 2011

Hij was op zijn top de nummer elf op de wereldranglijst en hij komt op bezoek in Stadshagen. Voormalig toptennisser Sjeng Schalken  geeft bij tennisclub TC’91 Stadshagen een clinic op de jubileumdag. Aan de clinic kunnen zestig spelers meedoen, die op verschillende terreinen activiteiten zullen ontplooien. Zo zal er op de tennistechnieken worden geoefend. Ook wordt er een modeshow gehouden met Schalkens kledinglijn.

Het bezoek van Schalken valt samen met het twintigjarige jubileum van TC ’91, dat eveneens op 4 september gevierd zal worden. De organisatie roept leden en bekenden op om oud-leden ook bij de organisatie te tippen zodat ook zij benaderd kunnen worden. Meer informatie over de komst van Sjeng Schalken en de jubileumdag vindt u via de website www.tc91stadshagen.nl.

De clinic met Sjeng Schalken begint zondagmidag om 13:30 uur op de tennisclub aan de Oude Wetering in Stadshagen, Zwolle.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!