Stadshagenfestival 2011: het programma

donderdag 1 september 2011 2 reacties

Nog enkele dagen te gaan en het grootste evenement van Stadshagen gaat weer van start: het Stadshagenfestival. Net als voorgaande jaren belooft het een spektakel te worden voor alle leeftijden met een braderie, kinderspeelplaats en live muziek. Bovendien heeft het Stadshagenfestival zich weer verzekerd van een bekende naam: Imca Marina komt op bezoek. Het evenement trok vorig jaar twintigduizend bezoekers en wint jaarlijks aan populariteit. Dat aantal zou dit jaar zomaar opnieuw kunnen worden gehaald omdat de weersvoorspellingen voor zaterdag warm en overwegend zonnig lijken te zijn. 

Het programma van het Stadshagenfestival 2011:

Braderie
Om 10.00 uur start de jaarlijkse braderie in Winkelcentrum Stadshagen. Ook de ondernemers van Stadshagen doen hieraan mee. Bezoekers kunnen mee doen aan het populaire Shop & Win spel en maken kans op het winnen van prijzen zoals: cadeau cheques en mooi gevulde boodschappenpakketten. Deze prijzen stellen de ondernemers van Stadshagen speciaal voor deze feestelijke dag beschikbaar.

Imca Marina
Rondom het Cultuurhuis is er voor kunstliefhebbers een kunstmarkt. Binnen in het Cultuurhuis is er een muzikaal programma met onder meer muziek uit de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw. Daarnaast vertonende jonge winnaars van de talentenjacht “Stadshagen got Talent 2011” hun muzikale kunsten. Het hoogte punt is een optreden van Imca Marina. Zij is beroemd door haar vele hits zoals Viva Espagna, Bella Italia en Vino waar blijft de wijn. Het belooft een feestelijk en uitbundig optreden te worden.

Voor een gezellig dagje uit met het hele gezin
Het Twistvlietpark is vanaf 10.00 omgetoverd tot een walhalla voor kinderen. Het heuse C1000 attractie park wordt begeleid door kinderdagverblijf Allio. Hier is zowel aan de allerjongsten als aan de wat ouderen kinderen gedacht. Voor de kleinere kinderen zijn er een springkussen, minibootjes, glijkussen en een clownskussen. De iets oudere kinderen vermaken zich vast met onder andere de wereldberoemde bungee trampoline en een enorme tobbedans baan. Vanaf 18.00 uur start de kinderdisco in de tent.

Avondprogramma start vanaf 20.00 uur
Het Twistvlietpark in de avond biedt een gezellig programma vol met live muziek in de tent met optredens van onder andere Goeiesmorges Juffrouw Jannie, Bert en een bekende DJ.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!