Werkzaamheden Havazathenallee bereikt fase 4

donderdag 1 september 2011

Op maandag 5 september wordt er gestart met fase vier van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. De werkzaamheden in fase vier beslaan het gebied van de Buckhorstlaan tot de Nijenhuislaan en duren tot 21 oktober. De achterliggende straten zijn bereikbaar via de Buckhorstlaan en de Boskampstraat. Vanaf maandag 26 september geldt in het gebied ook een omleidingsroute voor fietsers. Deze route loopt via Dingshoflaan, Hofstedestraat, Nijenhuislaan en Havezathenallee en wordt met borden aangegeven.   

Met de start van deze nieuwe fase ,is fase 3 van de werkzaamheden afgerond en zijn de wegen rondom deze fase weer ‘gewoon’ bereikbaar.
Na de aanhoudende klachten uit de wijk over de overlast van de werkzaamheden aan de Havezathenallee, heeft de Gemeente de planning van de werkzaamheden aangepast. Enkele fasen zijn samengevoegd waardoor de werkzaamheden nu nog zeven in plaats van negen fasen kent. Fase 4, die vanaf maandag 5 september van start gaat, is daarom de oorspronkelijke fase 5 en 6.

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!