Inzage plannen nieuwe school, zwembad en biomassa-installatie

woensdag 5 oktober 2011

Welke voorzieningen komen er op en rondom sportpark De Vebinding, hoe komt het nieuwe zwembad eruit te zien, waar komt de biomassa-installatie voor de wijk te staan en hoe staat het met de nieuwbouwplannen voor de nieuwe school Het Festival? Allemaal vragen waarop omwonenden en geïnteresseerden op 11 oktober antwoord krijgen tijdens een inloopbijeenkomst in het Cultuurhuis. De inloopbijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle waarbij zij samen met de architecten van de betrokken partijen de plannen voor de voorzieningen in Breecamp-Oost verder toelichten. 

In Breecamp-Oost zijn plannen voor de bouw van een basisschool, een zwembad en een biomassa-installatie voor de opwekking van duurzame energie. Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente en architecten van de betrokken partijen aanwezig om vragen van omwonenden en andere geïnteresseerden te beantwoorden. Ook liggen de bouwtekeningen van de school, het zwembad en de biomassa-installatie ter inzage.

Eerdere schets van sportpark De Verbinding met het nieuwe zwembad

Eerdere schets van sportpark De Verbinding met het nieuwe zwembad


Ontwikkeling voorzieningen
De voorzieningen worden ontwikkeld op en rondom sportpark De Verbinding in Breecamp-Oost. Het zwembad wordt speciaal voor doelgroep- en leszwemmen gebouwd. De biomassa-installatie wordt aan het zwembad gekoppeld. De school, Het Festival, wordt de derde openbare basisschool van Stadshagen.

Tijd en locatie
De bijeenkomst vindt plaats tussen 16.00 en 20.00 uur in het Informatiecentrum in Stadshagen (1e verdieping cultuurhuis), Werkerlaan 1.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!