Zonnige Stadshagenrun 2011 (fotoreportage)

zaterdag 22 oktober 2011 2 reacties

Een hardloper krijgt een verfrissing aangeboden. Foto: Daan Brinkman

De weergoden zijn de evenementen in Stadshagen dit jaar uiterst goed gezind. Na een zonnig Stadshagenfestival en triathlon mocht vandaag ook de populaire Stadshagen Run zich in het rijtje zonnebadende evenementen scharen. Maar liefst 1700 lopers stonden vandaag aan de startlijn van verschillende criteria: de Kidsrun, de vijf kilometer en de tien kilometer. Het parcours is dit jaar aangepast na klachten over de voorgaande editie. Zo waren er voor de 10 kilometer grotere rondes en dat leverde samen met het weer en snelle tijden vrolijke gezichten op. Check de fotoreportage.

Uitslagen en complimenten
Wilt u de uitslagen lezen van de Stadshagen Run? Check dan de website van de organisatie voor de uitgebreide uitslagen op de verschillende afstanden en disciplines. Ook de redactie van Stadshagennieuws.nl liep vandaag mee en wil via deze weg de vrijwilligers van de Stadshagen Run van harte complimenteren voor de goede organisatie.

Meer foto’s
Foto’s: Stadshagennieuws.nl, Daan Brinkman en Arjan Alderliesten (hartelijk dank Daan en Arjan).

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!