Woensdagavond wijkplatform Stadshagen

dinsdag 25 oktober 2011

Woensdagavond is er in het Cultuurhuis van Stadshagen een wijkplatform dat wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle. Tijdens dit wijkplatform, waar iedereen uit de wijk bij aanwezig mag zijn, worden de uitkomsten gepresenteerd van een onderzoek dat de gemeente hield naar de burgerparticipatie in de wijk. Ook worden ontwikkelingen van Stadshagen Plus besproken en licht wethouder De Heer de stand van zaken rond de ‘verkeersknip’ toe.

Tijdens het wijkplatform worden belangrijke onderwerpen voor de wijk Stadshagen besproken, bijvoorbeeld hoe de inwoners met behulp van digitale media in contact kunnen treden met de gemeente Zwolle (en vice versa). Ook de verkeersknip, die breeduit bediscussieerd is in de wijk, komt aan bod als wethouder De Heer het dossier toelicht.

Het wijkplatform begint om 20:00 uur in het Cultuurhuis van Stadshagen. Kunt u niet aanwezig zijn, dan is er de om mee te doen via Twitter via de hashtags #stadshagen#wijkplatform.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!