StadshagenNieuws start bijzondere kerstactie

zondag 11 december 2011 1 reactie

Wilt u deze kerstdagen een bijzonder persoon of gezin verblijden met een kerstpakket? Omdat diegene een bijzonder jaar heeft gehad of veel voor u of anderen heeft betekend? StadshagenNieuws start vanaf zes december een kerstactie waarbij u anderen in Stadshagen iets extra’s kunt geven. Samen met ondernemers hebben wij vijf kerstmanden samengesteld die klaar staan voor vijf intrigerende verhalen die door een speciale kerstcommissie (met onder meer de wijkwethouder) wordt uitgezocht.

Speciale kerstsite
Het enige wat u hoeft te doen is hen via de speciale kerstpagina op te geven en daarbij aangeven waarom zij dit kerspakket verdienen. Uit de inzendingen worden vijf personen of gezinnen gekozen waar wij voor de kerstdagen dit kerstpakket met uw boodschap zullen bezorgen. Wilt u iemand opgeven voor deze maatschappelijke kerstactie? Maak een ander blij en ga naar de kerstpagina van Stadshagennieuws.nl.

Sponsoren
StadshagenNieuws.nl wordt door vrijwilligers gerund. Daarom is dit een actie zonder winstoogmerk. Voor het vullen van de kerstmand zijn wij de volgende bedrijven zeer dankbaar: C1000 Nagelmaeker, DA Drogisten Stadshagen, Westerhof Boekenhandel Stadshagen, Bakker Bart Stadshagen, Blokker Stadshagen, Drukkerij Stadshagen en de Donderdagmarkt Stadshagen.

Kerstcommissie
De kerstcommissie zal woensdagavond 21 oktober de inzendingen bekijken en er vijf intrigerende verhalen uit selecteren. Wij zijn zeer trots op de deelname van wijkwethouder Filip van As, Tonie Welmers van voetbalvereniging CSV’28, Hans Slotman van kerk De Fontein en Ellen van der Veer van Bakker Bart.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!