Nog paar dagen kans op kerstpakket… voor een ander

zaterdag 17 december 2011

De kerstdagen komen met rasse schreden dichterbij. Ook de sluitingsdatum van de StadshagenNieuws-kerstactie (woensdagavond om 20:00 uur) komt snel in zicht. Met de kerstactie kunt u een andere Stadshagenaar of Stadshagens gezin opgeven voor een prachtig kerstpakket. We hebben al mooie, ontroerende en intrigerende verhalen van Stadshagenaren mogen ontvangen. Kent u iemand die volgens u een kerstpakket verdient? Kijk snel op onze kerstsite!

Woensdagavond 21 december om 20:00 uur sluit de digitale brievenbus voor de StadshagenNieuws-kerstactie. Dan zal een kerstcommissie zich over de inzendingen buigen. Deze commissie bestaat uit wijkwethouder Filip van As, Hans Slotman van de Fontein, Tonie Welmers van CSV ’28, Ellen van der Veer van Bakker Bart en StadshagenNieuws.

Deze commissie selecteert uit de inzendingen vijf verhalen die worden getrakteerd op een prachtig kerstpakket die door ondernemers uit Stadshagen zijn samengesteld. Meer informatie of iemand opgeven? Kijk op de kerstsite!

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!