Kerstcommissie kiest uit inzendingen kerstactie (foto’s)

donderdag 22 december 2011

Predikant Hans Slotman en onderneemster van Bakker Bart Ellen van der Veer in druk overleg over de inzendingen.

De speciale kerstcommissie voor de kerstactie van Stadshagennieuws.nl heeft woensdagavond na een lange vergadering vijf bijzondere verhalen geselecteerd die vrijdag met een kerstpakket worden verrast. De bijeenkomst werd gehouden bij CSV ’28, die speciaal voor de kerstactie een ruimte beschikbaar stelde om de inzendingen te beoordelen. De aanwezige juryleden Hans Slotman van kerk De Fontein, wijkwethouder Filip van As, Ellen van der Veer van Bakker Bart Stadshagen,Tonie Welmers van CSV ’28 en Stadshagennieuws waren onder de indruk van de verhalen die Stadshagenaren stuurden.

Goed bediscussierde selectie
De kerstcommissie heeft uitgebreid stilgestaan bij elk verhaal en gekeken naar een paar belangrijke criteria: de verhalen zijn divers (dus niet allemaal hetzelfde van aard), er is maatschappelijke betrokkenheid bij de inzendingen en er speelt een bijzondere situatie. De aanwezige kerstcommissie heeft er twee uren over gedaan om vijf inzendingen goed te keuren voor een kerstpakket. Bij de beoordeling heeft de commissie ook rekening gehouden met het concreet benoemen van de achtergronden van verhalen.

De kerstpakketten
De redactie van StadshagenNieuws.nl zal donderdagavond de inzenders van de vijf geselecteerde verhalen benaderen, zodat zij zich kunnen voorbereiden op het vergeven van de kerstpakketten in Stadshagen. Als kerstcommissie willen wij alle inzenders hartelijk danken voor hun betrokkenheid bij anderen. Houd www.stadshagennieuws.nl de komende dagen in de gaten, meer reportages over de kerstactie (inclusief de uitreiking) volgen. De kerstpakketten zijn door ondernemers uit Stadshagen samengesteld en gesponsord.

Dank voor de jury
Namens StadshagenNieuws.nl willen wij wijkwethouder Filip van As, predikant Hans Slotman van de Fontein, Ellen van der Veer van Bakker Bart en Tonie Welmers van CSV ’28 hartelijk bedanken voor hun inzet, scherpe blik en goede discussies bij het selecteren van de vijf kerstpakketten. Hun bijdrage was bij deze maatschappelijke kerstactie zeer waardevol.

Kijk voor meer informatie over de kerstactie op www.stadshagennieuws.nl/kerst. De mogelijkheid tot inzenden is inmiddels gesloten.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!