Havezathenallee 31 mei weer geheel open

woensdag 25 april 2012

Hoewel het einde is zicht is van de werkzaamheden aan de Havenzathenallee, duurt het nog tot 31 mei voordat de hele weg weer open is voor verkeer. Afgelopen jaar zijn er gefasseerd wegwerkzaamheden uitgevoerd. Eind deze week is de weg ter hoogte van het Zonnehuis weer open, maar zal de laatste fase ter hoogte van de Arendhorstlaan starten. Het geduld van de inwoners van Stadshagen wordt met deze ’tweede knip’ dus nog even op de proef gesteld.

Vorig jaar mei zijn de werkzaamheden aan de Havenzathenallee begonnen en hebben tot veel ergernis en overlast gezorgd in de wijk. Omleidingen, afsluitingen, sluitroutes en doodlopende wegen. Maar vanaf 31 mei zijn de werkzaamheden voorlopig afgerond.

Op vrijdag 27 april worden de werkzaamheden ter hoogte van het Zonnehuis afgerond en zal dat deel van de Havezathenallee weer open gaan. Op die dag start echter de laatste fase van de werkzaamheden ter hoogte van de Arendhorstlaan, langs het spoor van het Kamperlijntje. Daar ligt nu nog een klein stuk weg wat nog niet geasfalteerd is. Op 31 mei moeten ook deze werkzaamheden klaar zijn.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden ter hoogte van de Arendshorstlaan (27 april t/m 31 mei 2012) rijdt de bus via de omleidingroute Belvédèrelaan – Duiker – Oude wetering – Nijenhuislaan. Voor het overige verkeer geldt een omleidingroute via de Stadshagenallee – Hasselterweg – Frankhuizerallee en omgekeerd. De omleidingroutes worden met borden langs de weg aangegeven en zijn te bekijken op www.zwolle.nl/havezathenallee.

Slagboom weer dicht voor verkeer
Van 27 februari tot en met 27 april is gewerkt aan de kruising Havezathenallee / Nijenhuislaan. Tijdens die periode was de slagboom bij de Mastenbroekerallee tijdelijk opengesteld. Als die werkzaamheden op 27 april zijn afgerond, gaat de slagboom weer dicht voor verkeer. Ook de verkeersremmende maatregelen die zijn aangebracht tijdens deze werkzaamheden worden dan weer verwijderd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!