Overlast door werkzaamheden Frankhuizerallee

Op vrijdag 4 mei kan het verkeerĀ over de Frankhuizerallee in Stadshagen tussen 8.00 en 17.00 uur overlast ondervinden door wegwerkzaamheden. Op die dag worden erĀ op de gehele hoofdrijbaan van de Frankhuizerallee (vanaf de Bandijklaan tot de BelvĆ©dĆØrelaan)Ā reparatiewerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd.Ā Het verkeer wordt omgeleid via de parallelwegen.

De werkzaamheden bestaan uit reparatiewerkzaamheden aan de hoofdrijbaan. Op sommige plaatsen is de kwaliteit van het asfalt achteruitgegaan, waardoor onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn.Ā De gemeente heeft er bewust voorĀ gekozen het onderhoud aan de Frankhuizerallee in de meivakantie te laten plaatsvinden, omdat er dan naar verwachting minder verkeer is en de overlast zo veel mogelijk beperkt wordt.Ā 

Om het verkeer in goede banen te leiden zijn er die dagĀ verkeersregelaars aanwezig en weggebruikers worden geĆÆnformeerd door middel van tekstborden langs de weg. De werkzaamheden vinden plaats tussen 8.00 en 17.00 uur. Gestart wordt vanaf de rotonde ter hoogte van Bandijklaan en in de loop van de dag verplaatsen de werkzaamheden richting de BelvĆ©dĆØrelaan.

Meer informatie: http://www.wegwerkmeldingen.nl/index.php?regio=3