Overlast door werkzaamheden Frankhuizerallee

woensdag 25 april 2012

Op vrijdag 4 mei kan het verkeer over de Frankhuizerallee in Stadshagen tussen 8.00 en 17.00 uur overlast ondervinden door wegwerkzaamheden. Op die dag worden er op de gehele hoofdrijbaan van de Frankhuizerallee (vanaf de Bandijklaan tot de Belvédèrelaan) reparatiewerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelwegen.

De werkzaamheden bestaan uit reparatiewerkzaamheden aan de hoofdrijbaan. Op sommige plaatsen is de kwaliteit van het asfalt achteruitgegaan, waardoor onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn. De gemeente heeft er bewust voor gekozen het onderhoud aan de Frankhuizerallee in de meivakantie te laten plaatsvinden, omdat er dan naar verwachting minder verkeer is en de overlast zo veel mogelijk beperkt wordt. 

Om het verkeer in goede banen te leiden zijn er die dag verkeersregelaars aanwezig en weggebruikers worden geïnformeerd door middel van tekstborden langs de weg. De werkzaamheden vinden plaats tussen 8.00 en 17.00 uur. Gestart wordt vanaf de rotonde ter hoogte van Bandijklaan en in de loop van de dag verplaatsen de werkzaamheden richting de Belvédèrelaan.

Meer informatie: http://www.wegwerkmeldingen.nl/index.php?regio=3

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!