Huttendorp Stadshagen 2012 hangt aan zijden draadje

vrijdag 1 juni 2012

De (financiële) middelen zijn er en vele kinderen kijken alweer uit naar het ‘Smurfendorp’ 2012, het thema van dit jaar. Huttendorp Stadshagen is immers elke zomervakantie een groot succes waar drommen kinderen op af komen. Maar het tekort aan vrijwilligers lijkt dit jaar de bottleneck te worden. De organisatie geeft zich nog tot 1 juli a.s. de tijd en maakt daarna de balans op… Wel of geen Huttendorp Stadshagen dit jaar?

Huttendorp Stadshagen is al 8 jaar een begrip in Stadshagen. Dit evenement voor alle basisschoolkinderen vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. Van maandag tot en met donderdag wordt er getimmerd en gespeeld met een groots eindfeest ter afsluiting.

Te weinig vrijwilligers
Onlangs heeft de organisatie van het evenement de balans opgemaakt en kwam men tot de conclusie dat er veel te weinig vrijwilligers zijn om het evenement dit jaar in goede banen te kunnen leiden. Terwijl het evenement zeer geliefd is bij de kinderen van Stadshagen.

Tot 1 juli a.s. vecht de organisatie nog voor vrijwilligers via posters, netwerken en oud-vrijwilligers. Mocht dit niet tot voldoende resultaat leiden, zal het evenement dit jaar helaas moeten worden afgeblazen. En dat zou zonde zijn. Daarom deze noodkreet aan alle ouders van basisschoolkinderen uit Stadshagen en andere inwoners van Stadshagen: Laat dit evenement niet een stille dood sterven, maar steek wat van uw vrije tijd in dit evenement. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via Peter Maat, 06-53908944, e-mail: info@huttendorpstadshagen.nl

Ga voor meer informatie over Huttendorp Stadshagen naar: www.huttendorpstadshagen.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!