Hardrijders Bonkenhavestraat zijn gewaarschuwd

zondag 10 juni 2012 4 reacties

Deze automobilist houdt zich keurig aan de snelheid. Met dit bord moeten hardrijders worden gewaarschuwd dat zij de maximumsnelheid overtreden.

Automobilisten die door de Bonkenhavestraat rijden zijn gewaarschuwd. Aan één zijde staat nu een snelheidsmeter opgesteld, waarop automobilisten kunnen zien hoe snel ze rijden. Bewoners van de Bonkenhavestraat, maar ook daaromliggende straten zoals de Benthuislaan klagen al langer over automobilisten die de kinderrijke straten gebruiken als racebaan. Eerder al werden er stickers op lantaarnpalen geplakt om automobilisten te wijzen op de maximumsnelheid van dertig kilometer.  

Angst voor veiligheid kinderen
Bewoners dachten er zelfs over na om met een lasergun de snelheid te gaan meten om de automobilisten zodoende zelf op de snelheid te wijzen. Met dit sneheidsbord in de straat moet er bij automobilisten nu ook zelf het besef zijn hoe groot hun snelheid is. Ouders hebben grote zorgen over hun kroost, die op en langs de straat speelt. Volgens de buurtgenoten wordt er in de straat vaak snel gereden, volgens eerdere reacties op deze site ook nota bene door bewoners uit de buurt zelf. De gemeente kondigde al eerder aan een meting te zullen doen.

Ook onveilige situatie?
Heeft u in andere straten van Stadshagen ook een onveilige situatie en wilt u hiervoor aandacht? Laat het de redactie van StadshagenNieuws weten!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!