SurvivalEvent in Twistvlietpark

vrijdag 22 juni 2012

Een alternatieve vorm van ‘survival’ tijdens het Stadshagenfestival 2011

SportService Zwolle organiseert op woensdag 27 juni, in samenwerking met survivalvereniging Thor, het SurvivalEvent Stadshagen. In het Twistvlietpark staat die middag van 13.00 tot 16.00 uur een spectaculaire survivalbaan klaar voor de jeugd uit Stadshagen. Het evenement is toegankelijk voor alle kinderen van 8 tot en met 16 jaar.

De afgelopen weken hebben de kinderen in Stadshagen kennis kunnen maken met deze minder bekende tak van sport. Ruim 300 kinderen kregen tijdens de gymlessen op school survivaltraining, waarna ze vervolgens nog eens vier lessen konden volgen in de wijk en bij survivalvereniging Thor. Ter afsluiting van dit blok krijgen de kinderen de kans om hun survivalskills te meten op een echte survivalbaan. De kinderen zullen zich moeten verplaatsen over verschillende hindernissen, over het water en zelfs een stukje moeten kanovaren om de finish te kunnen bereiken.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!