Dames TC ’91 Stadshagen landskampioen

maandag 25 juni 2012

Foto: TC ’91 Stadshagen

Afgelopen weekend is het eerste damesteam van TC ’91 Stadshagen landskampioen geworden. Nadat het damesteam in het finaleweekend op zaterdag de halve finale won van Bastion Baselaar uit Rosmalen, waren ze op zondag in de finale met 4-2 te sterk voor titelverdediger De Boerenhofstee uit Wilp.

De formatie van TC ’91 Stadshagen, die bestaat uit Mijke Leushuis, Susanne Munting, Britt Wolters, Annet Hoek-De Vreeze en Linda Martens, plaatste zich voor de strijd om de landstitel door ongeslagen te blijven in de competitie en op zaterdag 2 juni kampioen te worden in de hoogste klasse van de districtscompetitie Overijssel. Vervolgens werd tegen de Coevorder Tennis Club het Districtkampioenschap regio Noordoost behaald en was plaatsing voor laatste acht teams gerealiseerd. Door de overwinning tegen De Delftse Hout had het eerste damesteam van TC ’91 Stadshagen zich gekwalificeerd voor het finaleweekend en inmiddels mogen ze zich dus Landskampioen noemen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!