Verkeershinder Twistvlietbrug door werkzaamheden

zaterdag 14 juli 2012 2 reacties

Vanaf maandag 16 juli tot vrijdag 20 juli worden er inspectiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Twistvlietbrug. Met behulp van een bouwkraam op het brugdek worden er inspectiewerkzaamheden aan de brug uitgevoerd. Hiervoor wordt de brug week lang afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de brug passeren via een versmalde doorgang. De stadsbus zal echter een aangepaste route rijden. Het verkeer kan dus enige hinder hiervan ervaren.

Vervallen bushaltes lijn 1
In verband met de werkzaamheden aan de Twistvlietbrug rijdt de buslijn van Stadshagen een aangepaste route. Hij zal de Twistvlietbrug niet kunnen passeren en daarmee vervallen tijdelijk de haltes bij de Bandijk, de Twistvlietbrug, Klooienberglaan, Bachplein en Deltion College.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Verkeershinder Twistvlietbrug door werkzaamheden' »

 • rb schreef:

  Wat zijn ze allemaal aan het doen in een hele week ??
  Beetje rondkijken ?? Weet iemand precies wat ze doen?

 • SPZ schreef:

  Hopelijk halen ze de paaltjes aan het twistvlietpad weg, of verplaatsen deze tenminste een meter of 25, levengevaarlijk op dit moment!
  Maar ik denk dat dit niet onder de werkzaamheden valt.

  Ach, inspectiewerken zijn, mits deze tot verkeershinder leiden, altijd vervelend, maar beter de inspectie dan over 10~15 jaar een nieuwe brug moeten neerzetten i.v.m. rot in het beton bijv. ;-)

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!