Tropische dag aan de Milligerplas (fotoreportage)

zaterdag 18 augustus 2012

Warm, zeg maar gerust heet. Zaterdag 18 augustus is genoteerd als de eerste tropische dag van het 2012. In De Bilt passerde het kwik rond kwart voor drie de 30 graden Celsius. Ook hier in ons Stadshagen vielen de mussen hier en daar letterlijk van het dak.Vele mensen zochten verkoeling bij de Milligerplas. Het strand zat dan ook overvol met zonaanbidders en spelende kinderen. Voor sommigen was het nog niet warm genoeg, zij hadden nog energie over voor een fanatiek potje volleybal, en dit allemaal onder de brandende zon.

 

De eerste tropische dag is een feit en dat zal na alle waarschijnlijkheid zondag ook zo zijn. Ondanks de hoge temperaturen zit een hittegolf er waarschijnlijk niet in. Daarvoor moet het in De Bilt vijf dagen op rij boven de 25 graden zijn, waarvan drie boven de 30. Donderdag werd de 25 graden niet gehaald in De Bilt. Maandag wordt het naar verwachting weer koeler.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!