Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitreiking keurmerk winkelcentrum Stadshagen door burgemeester Henk Jan Meijer

27 februari 2013 12:00 - 17:00

Winkelcentrum Stadshagen heeft eerste KVO-ster behaald. Het doel van dit keurmerk is ervoor te zorgen dat het winkelcentrum nu en in de toekomst voldoet aan de eisen schoon, heel en veilig. In gebieden die al een eerste KVO-ster hebben behaald, zijn ondernemers goed op weg de omgeving schoon, heel en veilig te maken en te houden. Hiervoor werkt het winkelcentrum samen met de gemeente, politie en andere relevante partijen aan het opstellen en implementeren van effectieve en structurele maatregelen om de veiligheid van het centrum voor bezoekers en ondernemers te waarborgen.

De uitreiking op 27 februari wordt een feestelijke happening voor de hele wijk met de hele middag gratis broodjes knakworst, leuke activiteiten voor kinderen en een ludieke act. Om 16.15u start het officiële gedeelte. en reikt burgemeester Henk Jan Meijer de eerste ster uit aan het winkelcentrum. Bij de uitreiking zijn ook vertegenwoordigers van de politie, brandweer, Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en gemeente aanwezig.

Gegevens

Datum:
27 februari 2013
Tijd:
12:00 - 17:00

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!