Clinic Stadshagenrun volgende week van start

woensdag 29 augustus 2012

De zomervakantie zit er inmiddels voor veel mensen weer op en komt voor de sportieve inwoners van Stadshagen de datum van de Stadshagenrun steeds dichterbij. Op zaterdag 20 oktober 2012 wordt de vijfde editie van de Stadshagenrun georganiseerd waarbij de lopers 1, 5 of 10 km kunnen lopen. Als voorbereiding organiseert Stichting Loopsport Zwolle ook dit jaar een clinic voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen. Deze clinic gaat dinsdag 4 september van start.

De clinic
De clinic heeft als doel om beginnende hardlopers klaar te stomen voor de Stadshagenrun met een goed trainingsschema en begeleiding. Na de afsluiting van de  clinic is het de bedoeling dat je in staat bent 30 minuten aan één stuk hard te lopen. Eén keer in de week is niet voldoende om een goede conditie op te bouwen. Van de trainer krijg je een schema die je voor jezelf kan trainen. Of misschien wel samen met andere deelnemers van de clinic. Vorig jaar hebben veel deelnemers van de clinic samen meegedaan aan de Unicef Stadshagen Run. De clinic start op dinsdag 4 september en loopt door tot en met dinsdag 16 oktober. Op zaterdag 29 september wordt er een extra (bos)training ingelast, deze start op de carpoolplek bij Hattem aan de A50.

Waar en hoelaat: Cultuurhuis Stadshagen, 19u30
Deelnamekosten: 15 euro

Inschrijven voor deze clinic kan via de website van de Stadshagenrun: www.stadshagenrun.nl En wil je alvast een startbewijs veilig stellen voor één van de afstanden? Dan kan je je ook via de website inschrijven voor één van de afstanden.

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!