Belangrijke toegangsweg Stadshagen afgesloten

zondag 23 september 2012

Eén van de meest belangrijke toegangsroutes naar Stadshagen, de Middelweg over de Mastenbroekerbrug, wordt in verband met wegwerkzaamheden een aantal nachten tussen 19.00 uur en 6.00 uur afgesloten. Vanaf woensdagavond 26 tot en met zaterdag 29 september is er geen doorgang voor autoverkeer bij beide richtingen. Fietsers ondervinden geen hinder, die kunnen over het fietspad doorrijden. Het autoverkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden
In het kader van groot onderhoud worden er vanaf woensdagavond 26 september asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. In de avond en nacht van vrijdag 28 september op zaterdag 29 september wordt er densith aangebracht in de opstelvakken bij de verkeerslichten. De densith heeft enige uithardingstijd nodig. Daarom zal een deel van de zaterdagochtend doorgang op de Middelweg nog niet mogelijk zijn.

Bereikbaarheid
Er zijn omleidingsroutes vastgesteld om Stadshagen heen of door de wijk AA-landen. Deze staan aangegeven op onderstaande kaart. Sportpark Hoge Laar is bereikbaar via Kolksteeg – Urksteeg. Vanaf 24 september starten de werkzaamheden bij de bocht Waallaan. Deze wordt verruimd. Verkeer ondervindt hiervan beperkt hinder.

Bron: www.zwolle.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!