Werkzaamheden rondom winkelcentrum Stadshagen

zondag 26 februari 2023
Werkzaamheden rondom winkelcentrum Stadshagen

Het is deze week voorjaarsvakantie, voor velen even een weekje vrij van veel verplichtingen. Ook betekent het de nodige werkzaamheden in Stadshagen. Deze keer zijn de wegen rondom het winkelcentrum aan de beurt. Op verschillende plekken wordt er aan de weg gewerkt. StadshagenNieuws maakte een overzichtje van de werkzaamheden.

In januari zijn de drempels op de Belvédèrelaan verwijderd door de gemeente. De gemeente gaf toen aan dat ze aan vervanging toe waren en er nieuwe drempels geplaatst zouden worden. Van 27 februari tot 3 maart is er verkeershinder op de Belvédèrelaan. De nieuwe drempels worden dan aangelegd en is zal onderhoud aan het wegdek plaatsvinden. Voor al het verkeer is er een alternatieve route uitgezet. Er zullen verkeersregelaars zijn voor het garanderen van de veiligheid.

Ook de andere zijde van het winkelcentrum moet er aan geloven. Op de parkeerplaats aan de Werkerlaan heeft de gemeente afgelopen week borden geplaatst. Daarop staat aangegeven dat de parkeerplaats afgesloten wordt en ook daar asfalteringswerkzaamheden zullen plaatsvinden. Wat er precies gaat gebeuren heeft de gemeente niet vermeld. Of de ondergrondse parkeergarage vanaf die kant toegankelijk is, is ook niet bekend.

Op deze website van de gemeente is een kaartje geplaatst voor de verduidelijking van de situatie.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!