Prijswinnaars Hedon Zaterdagnachtkoorts bekend!

vrijdag 3 september 2010

zaterdagnachtfeest2Stadshagennieuws.nl maakt vrijdag drie deelnemers van de Zaterdagnachtkoorts-actie blij met vrijkaarten voor het feest dat zich zaterdagavond in poppodium Hedon afspeelt. Na loting bleven de namen van de volgende deelnemers over: Erik Berghuis, Margriet Schuitemaker en Ingeborg de Groot. Stadshagennieuws.nl feliciteert het drietal met de kaarten en wenst hen een geweldige avond toe. Helaas hebben we ook vele inzenders moeten teleurstellen. Hen willen we in ieder geval bedanken voor het meedoen aan de actie.

Lezers van deze website maakten kans op de vrijkaarten voor Zaterdagnachtkoorts door een e-mail te sturen. Deze actie werd in samenwerking  met poppodium Hedon gehouden. Hedon Zaterdagnachtkoorts wordt zaterdagavond 4 september gehouden in Poppodium Hedon in Zwolle en start om 21:00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar, kijk voor de mogelijkheden op de website van Poppodium Hedon.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!