MijnStudent strijkt met succes in Zwolle neer

maandag 13 september 2010

-Advertorial-
U bent er in Stadshagen wel bekend mee: verhuizen, de tuin bijhouden en inrichten, allerhande klussen in het (nieuwbouw)huis doen of de PC opnieuw aansluiten. Veel werk als je het alleen moet doen en een vakbedrijf inhuren kan duur uitpakken. Sinds vrijdagmiddag 10 september is daar echter de oplossing voor: MijnStudent is neergestreken in Zwolle voor goedkoop en goed werk.

Het nieuwe kantoor van Mijn Student werd vrijdagmiddag geopend door wethouder Filip van As. “Zwolle is als studentenstad in ontwikkeling een ideale keuze voor Mijn Student om te kunnen doorgroeien”, aldus de wethouder voordat het lint werd doorgeknipt. De werkzaamheden in Zwolle worden verricht vanuit het nieuwe kantoor aan de Burgemeester Vos de Waelstraat.

MijnStudent is een bedrijf waar studenten hun diensten aanbieden op allerlei terreinen. Denk aan klussen in de tuin, verhuizingen, PC-hulp en huiswerkbegeleiding. Eerder dit jaar begon MijnStudent met succes een proef in Zwolle. Volgens vestigingsmanager Arnaud Scheepstra werden er al 150 klanten geholpen door 17 handige studenten, waaronder ook veel klanten in Stadshagen. Een succesformule dus, omdat het vooral ideaal is voor die klussen waar geen vakman voor nodig is. Of het nou kleine klusjes zijn of een groot project.

Eén van die studenten komt regelmatig in Stadshagen. “Het ophangen van gordijnrails, de nodige verhuizingen en gisteren nog een schilderklus”, aldus Jonathan, student aan de Kunstacademie. Passende ervaring is wel belangrijk, klanten kunnen er dus wel op rekenen dat er een student met verstand van zaken langs komt.

In 2006 begonnen drie Utrechtse studenten onder de naam “de Tuinstudent” naast hun studie tuinen op te knappen. Het aantal klanten groeide zo sterk, dat oprichters Joren Harmanny, Jochem Oldenbroek en Gerhard te Velde besloten dit vanaf 2008 professioneel uit te bouwen. Naast tuinonderhoud kunnen nu ook studenten ingezet worden om te helpen verhuizen, als huishoudhulp of als oplossing bij computerproblemen.

Sinds dit voorjaar is MijnStudent actief in Zwolle. Dat er nu juist uitgebreid wordt naar Zwolle klinkt niet logisch, maar is volgens Te Velde wel heel bewust. “Een echte studentenstad waar we rustig kunnen doorgroeien. Binnen 2 jaar willen we het concept landelijk uitrollen. Daarom wordt na Utrecht nu ook ervaring opgedaan in Zwolle”. Later dit jaar zal een vestiging van Mijn Student in Amsterdam van start gaan en in 2011 volgt Rotterdam.

Via de website www.mijnstudent.nl is een student eenvoudig online te bestellen.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!