Martin Reynders blijft hoofdtrainer CSV’28

zaterdag 4 januari 2014
Martin Reynders blijft hoofdtrainer CSV’28

Het bestuur van CSV’28 is verheugd dat zij Martin Reynders voor de komende twee seizoenen aan de club heeft weten te binden als hoofdtrainer voor de eerste selectie van CSV’28. Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de vereniging maakte voorzitter Harry van Zwieten dit bekend.

CSV’28 dat dit seizoen weer voor het eerst uitkomt op het vierde klasse niveau wil graag bouwen aan een vereniging waarbij de eigen jeugd de belangrijkste spelers zijn van het eerste elftal. Met Martin Reynders verzekert CSV’28 zich ervan dat het een trainer in huis houdt die deze filosofie onderschrijft en dat dit seizoen ook al heeft laten zien. Met de benoeming voor 2 jaar zet CSV’28 een eerste stap in deze opbouw zodat de ambitieuze club uit Stadshagen op termijn op een hoger niveau kan acteren. Reynders volgde dit seizoen Edwin Kwakkel op als hoofdtrainer van CSV’28.

Ignacio Tuhuteru nieuwe trainer A1
Om de brug te slaan tussen de eigen jeugd en de eerste selectie is CSV’28 er ook in geslaagd om, oud profspeler, Ignacio Tuhuteru voor het nieuwe seizoen vast te leggen als trainer van de A1. Ook hiermee zet CSV’28 een stap om de opbouw en doorstroming vanuit de jeugd een gezonde stimulans te geven. Vanaf de winterstop zal Tuhuteru al de training en coaching verzorgen bij B1 en met Reynders samenwerken om een goede basis te leggen onder de ambities van CSV’28.

De 40-jarige Tuhuteru is opgeleid bij Ajax en heeft daar voornamelijk als linksbuiten gespeeld en zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal. Na twee seizoenen in het buitenland te hebben gespeeld kwam hij terug naar Nederland waar hij voor PEC Zwolle, Heerenveen en Groningen uitkwam. Daarna heeft Tuhuteru, net als Reynders, deel uitgemaakt van de trainersstaf van de jeugdopleiding bij PEC Zwolle.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!