Waarschuwing voor nepcollectant Stadshagen

woensdag 7 mei 2014
Waarschuwing voor nepcollectant Stadshagen

Stadshagennieuws heeft van een collecte-coördinator in Stadshagen de tip gekregen dat er mogelijk een nepcollectant rondloopt in de wijk. Deze week collecteert het Longfonds in de wijk, maar verschillende collectanten kregen langs de deuren te horen dat er de avond ervoor ook iemand voor het Kankerfonds kwam collecteren. Het vermoeden bestaat dat het hier gaat om een nepcollectant.

Legitimatie vragen
Het is belangrijk dat de mensen vragen naar de legitimatie van de collectant om zeker te weten dat het om een echte collecte gaat. Het gebied waar deze mogelijke nepcollectant langs de deuren is geweest is de Karveelschipperstraat, Klokkergieterlaan en tussenliggende straten. Maar wellicht duikt deze collectant ook op andere plaatsen op.

Deze week collecte van het Longfonds
Van 5 tot en met 10 mei collecteert het Longfonds langs de deuren van Stadshagen. Wees op uw hoede als er collectanten van andere goede doelen naar uw donatie vragen en vraag altijd om de legitimatie.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!