MS-fonds zoekt vrijwilligers voor collecte

zondag 3 november 2013
MS-fonds zoekt vrijwilligers voor collecte

Het MS-fonds zoekt vrijwilligers die willen collecteren in Zwolle. Marleen Postma en Erik Riemens coördineren ook dit jaar weer de collecteweek van het Nationale Multiple Sclerose (MS) Fonds in Zwolle, die plaatsvindt van 18 tot en met 23 november.

MS is een slopende ziekte die niet alleen de patiënt raakt, maar ook zijn of haar omgeving. Eén op de duizend Nederlanders krijgt MS. De ziekte is de meest voorkomende invaliderende aandoening onder jongeren in Nederland. “We hopen dat collectanten zich willen melden. Goed om te weten is dat een mogelijke voorkeur voor te lopen straten en het tijdstip van collecteren, zelf aangegeven mag worden ”, aldus Erik. “Mocht een collectant nog meer enthousiaste mensen bereid vinden te collecteren, dan kunnen de gegevens aan ons doorgegeven worden, dan regelen wij de rest”, vult Marleen nog aan.

Aanmelden
Wie zich aan wil melden als collectant, kan contact opnemen met Marleen Postma (Zwolle-Noord en Berkum) telefoon: 06-36144641 en e-mail: m.postma71@gmail.com of Erik Riemens (Zwolle-Zuid) telefoon: 06-563813655 en e-mail: riemenserik@hotmail.com Of kan kijken op en informeren bij www.nationaalmsfonds.nl.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!