Theatermiddag voor kinderen in Twistvlietpark

woensdag 13 augustus 2014
Theatermiddag voor kinderen in Twistvlietpark

Op vrijdagmiddag 15 augustus kunnen de kinderen in Stadshagen kennismaken met theater bij ‘Theater Buitengewoon’. Odeon De Spiegel theaters en The Young Ones organiseren in de tent op het festivalterrein van het Stadshagenfestival een theatermiddag, met onder andere een voorstellen ‘Alice in Wonderland’. Vervolgens gaan de kinderen zelf een voorstelling maken die zij aan hun familie, vrienden en buurtgenoten kunnen opvoeren.

Theater Buitengewoon is onderdeel van het Stadshagenfestival dat op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus wordt georganiseerd in het Twistvlietpark. De middag begint om 13.00 uur in de tent op het festivalterrein in het Twistvlietpark.

Dagprogramma
12.30 – 13.00 start kaartverkoop ter plekke
13.00 uur start in festivaltent tijdens Stadshagenfestival
13.30 uur voorstelling ‘Alice in Wonderland’
16.30 uur voorstelling door kinderen voor familie, vrienden en buurtgenoten
17.00 uur einde programma

Voorstelling ‘Alice in Wonderland’
Theater BuitengewoonDe theatermiddag begint met een voorstelling door de Zwolse theatergroep The Young Ones. ‘Greetje en Jeroen spelen…Alice in Wonderland’ is een prachtig sprookje. Het gaat over een broer en zus die zich vervelen omdat er nooit iets gebeurt. Daarom maakt Jeroen een droomwereld waar hij en zijn zus altijd avonturen kunnen beleven. De voorstelling is een ode aan de verbeelding. The Young Ones speelt de voorstelling ook op Theaterfestival De Parade.

Aanmelden
Kinderen die graag naar de theatermiddag komen kunnen zich aanmelden in de tent op het festivalterrein of je kan reserveren bij Odeon De Spiegel. Let op: voor reserveren via de website betaalt u €1,50 extra aan reserveringskosten bovenop de toegangsprijs. Via telefonische reservering of reservering bij het bespreekbureau betaalt u geen extra reserveringskosten.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Odeon De Spiegel

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!