Artiesten gezocht voor ‘IK TOON op de stoep’

zondag 24 maart 2024
Artiesten gezocht voor ‘IK TOON op de stoep’

Stadkamer en Productiehuis De Verhalenboot organiseren op 1 en 2 juni in Zwolle IK TOON op de stoep. En jij kunt optreden! Met drie trekkers met een platte wagen trek je met andere amateurartiesten de wijken van Zwolle in voor spontane optredens op straat.

Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de wagen is dan het podium. De afgelopen jaren trok de karavaan in Stadshagen onder andere langs het Akkerbergplein en de Stadshoeve.

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden met een band, een muziek duo, een koor, orkest of dansgroep. Publiek is welkom om te komen kijken. De precieze locaties worden op de website bekendgemaakt.  De aanmelddeadline is 10 april 2024 via www.deverhalenboot.nl/iktoon.

Speelplekken

Kunst verrijkt en verbindt. Kunst is van iedereen! Met IK TOON op de stoep willen Stadkamer en Productiehuis De Verhalenboot amateurkunstenaars speelplekken bieden en tegelijkertijd een brede, diverse publieksgroep bereiken met kunst en cultuur. Zelf kunst maken is van grote waarde voor de persoonlijke ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jongeren en volwassenen. Door bovendien de kunst letterlijk op de stoep van de Zwollenaren te bezorgen, breken we letterlijk alle drempels weg naar het ervaren en beleven van kunst. 

Meedoen?

IK TOON op de stoep is een samenwerking van Productiehuis De Verhalenboot en Stadkamer. Lijkt het jou en jouw gezelschap leuk om mee te doen aan IK TOON op de stoep?  Ben je op de ochtend of middag van zaterdag 1 of zondag 2 juni beschikbaar voor twee optredens van maximaal 15 minuten? De optredens moeten akoestisch zijn, dus zonder versterking uitgevoerd kunnen worden. Je kunt je aanmelden tot 10 april 2024. De amateurartiesten krijgen ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.

Kom je kijken? 

Voor de kinderen, volwassenen en jongeren die de artiesten willen komen bewonderen: IK TOON op de stoep is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 1 en 2 juni tussen 11.00 en 16.00 uur. De precieze locaties van de optredens worden op de website bekendgemaakt.  

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!