Opmars Dames elftal CSV’28 in de competitie

woensdag 22 oktober 2014
Opmars Dames elftal CSV’28 in de competitie

Het enige dames elftal van Stadshagen is bezig met een opmars in de competitie. Misschien is het in de wijk nog wat onbekend, maar ook de dames hebben een eigen elftal bij CSV’28. “Vanaf het begin dat het dames elftal bestaat (zo’n 6 jaar) zijn we nooit echt gevaarlijk geweest binnen de competitie, maar dit jaar lijkt het erop dat wij kampioen kunnen worden. Al is dit nog wel heel vroeg in het seizoen om dat te bepalen,” aldus de trainers.

Koppositie van de competitie
Onder leiding van de trainers Jurrian Regterschot en Rene Kaltofen weten de dames de koppositie van hun competitie over te nemen van het dameselftal uit Heino. Daarnaast hebben ze tot nu toe ook alle bekerwedstrijden gewonnen van teams die een klasse hoger voetballen.

Versterking van het elftal
Ondanks deze goede opmars is het team nog steeds opzoek naar meiden die hun team willen versterken. De dames bij CSV’28 zitten in de categorie van 18-40 jaar met een gemiddelde leeftijd rond de 26. Met de goede resultaten is er misschien niet alleen een opmars in de competitie, maar ook een opmars voor het damesvoetbal in de wijk Stadshagen.

Website CSV Dames 1 compleet 2014-2015

Het dames elftal van CSV’28

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!