Sinterklaas groots onthaald in Stadshagen (fotoreportage)

zaterdag 22 november 2014
Sinterklaas groots onthaald in Stadshagen (fotoreportage)

Het was even wennen dat Sinterklaas niet op de inmiddels vertrouwde stek aan de Milligerplas binnen kwam varen, maar met zijn Pieten in een oude brandweerwagen naar de voetbalvelden werd gereden. Het mocht de enorme kinderschare niet deren, want onder een prachtig zonnetje zette de jeugd de kelen op om de Sint luidruchtig toe te zingen.

Na een toespraak reed de Sint met zijn Pieten een nieuwe route door de wijk. Sinterklaas had dit in samenspraak met de Wijkstichting besproken om zo ook eens een ander deel van de wijk aan te doen. Het gevolg was dat in diverse wijkdelen veel kinderen blij stonden te wachten. Want eindelijk kwam de Sint eens bij hun in de straat.

De stoet eindigde in het winkelcentrum waar nog veel meer activiteiten waren. Al met al een geslaagde intocht van Sinterklaas. Op de route waar de Sint vandaag zijn tocht maakte liggen nog steeds pepernoten en ander snoepgoed, als stille getuigen van een mooie intocht.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!