Nieuw geldautomaat aan Werkerlaan

woensdag 26 november 2014
Nieuw geldautomaat aan Werkerlaan

Vrijdag 21 november heeft het ABN Amro filiaal in Stadshagen haar deuren gesloten en inmiddels is het pand, inclusief de geldautomaten ook al ‘ontmanteld’. Ter vervanging van de geldautomaten bij het voormalige bankfiliaal aan de Belvédèrelaan heeft de bank een nieuwe geldautomaat geplaatst aan de Werkerlaan.

Het nieuwe geldautomaat zit op dezelfde plek als waar tot enige tijd terug een geldautomaat van de ING Bank zat. Bij de nieuwe automaat kan zowel geld opgenomen als gestort worden.

Bankfilialen sluiten
In korte tijd hebben beide bankfilialen die in Stadshagen zaten te kennen gegeven de deuren te sluiten. Het filiaal van ABN Amro is inmiddels gesloten en het filiaal van de Rabobank wordt binnenkort omgevormd tot een ‘Verbindingshuis’. Beide banken geven aan dat steeds minder mensen hun financiële zaken bij een fysieke bank regelen en steeds meer via internet. Daardoor was het voor de banken niet langer rendabel hun filialen in Stadshagen open te houden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!