Hondenpoep in Stadshagen: is er een oplossing?

maandag 23 februari 2015
Hondenpoep in Stadshagen: is er een oplossing?

De discussie over hondenpoep is weer goed opgelaaid nadat buurtbewoners in het wijkdeel Werkeren aandacht hebben gevraagd voor de problematiek. In het groene wijkdeel bij het spoor achter het Hoge Huys hebben aanwonenden van groenstroken vlaggetjes gestoken in hondendrollen die na het uitlaten van honden zijn blijven liggen. Maar hoe lossen we het probleem nu op?

Zowel ‘slachtoffers’ als baasjes klagen
Veel lezers hebben gereageerd op de problematiek rond de hondenpoep in de kinderrijke wijk. Veel ouders klagen over hondenpoep op schoenzolen van de kinderen en banden van kinderwagens. Maar hondenbezitters klagen ook; bijvoorbeeld over het gebrek aan afvalbakken en hondenpoepveldjes.

Wat is de oplossing?
Aangezien de gemeente Zwolle het aantal afvalbakken in de wijk juist wil terugbrengen en in toenemende mate met de inwoners wil nadenken over de invulling van de openbare ruimte (kortgezegd: bezuinigingen), zullen Stadshagenaren actief mee moeten denken om de problematiek op te lossen. Help elkaar – en wellicht ook de gemeente – en denk mee: hoe krijgen we Stadshagen hondenpoepvrij?

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!